tirsdag 9. februar 2016

Vi deler på oppgavene

Målet med denne kalenderen er å motivere hele familien til å delta i daglige gjøremål. Samarbeid skaper en viktig tilhørighet mellom barn og voksne. Gjennom god kommunikasjon og som gode rollemodeller, kan vi som voksne gi barna utfordringer og muligheter ved å delta i daglige oppgaver i og utenfor hjemmet, tilpasset barnets alder, ressurser og utviklingsnivå.

Å ha ansvar gir en opplevelse av å være betydningsfull, noe som bidrar til et godt selvbilde. Oppdragelse til ansvar skjer bl.a. ved at barna gradvis deltar i alderstilpasset arbeidsoppgaver i hjemmet. Det gjelder ikke bare rydding og søppeltømming.Ansvar for enklere matlaging kan være vel så artig og populært.

Sitt ned og legg planer for ukens gjøremål sammen. Det er viktig for barnas trivsel og utvikling at vi voksne kan kommunisere og samhandle ut fra barnas situasjon og behov.

«Vi deler på oppgavene» hjelper dere til å sette ting i system. Benytt våre giftfrie spesialtusjer og skriv inn oppgaver som skal gjennomføres. Så kan dere fordele oppgavene ved å benytte de 6 ulike ansik- tene. (Bruk gjerne feltet under kalenderen til å skrive inn navnet på de som deltar og plasser en magnet ved hvert navn etter ønsket farge.)

Etter å ha innført arbeidsfordeling vil hverdagen bli enklere og gladere for både små og store.

Pris kr 299,-
Husk å få med deg giftfrie spesialtusjer, 3pk / kr 79

DERSOM DU BESTILLER HOS MEG I FEBRUAR SÅ SPANDERER EG 1 STK WHITEBOARD-TUSJ!

https://www.facebook.com/sjarmtrollpartykvh/

(frakt/eksp.gebyr kjem i tillegg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar